Introduktion

Velkommen

22811409_10214734897112451_1990060133_n 
Hej læser 🙂 Velkommen til vores blog!

 

Her på siden kan du læse om vores projekt i faget Web- og Viral Kommunikation på Aarhus Universitet. Projektet er udarbejdet i samarbejde med Aarhus Mini Maker Faire – en messe for hobbyentusiaster, som afholdes hvert år i oktober. Det overordnede formål med vores projekt er at få flere såkaldte Makers (udstillere) til at deltage i arrangementet i 2018. På denne blog kan du få indblik i projektets faser og produkter og på den måde blive klogere på vores idégrundlag, arbejdsproces og overordnede mål.

Nedenfor vil vi kort præsentere bloggens dele med integrerede links. På den måde kan du frit vælge at læse det hele eller blot dykke ned i det, der interesserer dig mest.

Lav en kop kaffe, smæk benene op og nyd vores blog – rigtig god læselyst 🙂

Projektet

I dette afsnit vil vi præsentere projektets overordnede mål samt skitsere, hvordan vi har valgt at udforme vores web- og viralprodukt.

Gruppen

Afsnittet om gruppen handler om os som gruppe: Vores identitet, vores færdigheder og vores tilgang til projektet. Det er altså her, I kan blive klogere på vores faglige og personlige kompetencer og indbyrdes samarbejde.

Viral kommunikation

I dette afsnit stiller vi skarpt på vores virale kommunikationsprodukt, der er en video optaget på Aarhus Mini Maker Faire i weekenden d. 14. og 15. oktober 2017.

Webkommunikation

Her kan I læse om vores webprodukt og i den forbindelse blive klogere på, hvordan og hvorfor vi har knyttet en tekstproduktion til vores virale produkt.

Design Based Research

Dette afsnit handler om projektets procesramme, der tager udgangspunkt i en Design Based Reseach-tilgang. Her beskriver vi tilblivelsen af vores web- og videoprodukt.

Opsamling

Her kan I læse en opsamling af vores blog og på den måde få overblik over de vigtigste konklusioner fra de forskellige dele. Derudover vil vi pege frem mod de næste skridt og den videre proces.

De bedste Maker-hilsner

Alex, Camilla, Cilie, Sarah og Sofie

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close